Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formfulländat?


Bråttom
att utforma

Klumpen
av grå lera

Har försökt
många gånger

med skiftande
resultat

Tänker
- Nu var det dags
igen

Att få till
något beständigt
vackert
hållbart

Av den grå
klumpen
som vägrar
låta forma sig
Efter mitt huvud




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-23 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP