Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi blir som vi är


Du gör mig modig!

Så mycket som jag egentligen inte är,
är jag när jag är med dig.

Vet inte längre vem jag är.
Vet inte längre vem jag vill vara.

Är du någon som du inte är,
när du är med mig?

Vad händer när vi blir som vi är?
Blir vi främlingar då?




Fri vers (Fri form) av världslig
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-23 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

världslig
världslig