Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvisans dolda färger

Ett barn dör.
Hos grannen visas halv åtta hos mig.
Tusen barn dör.
Afrika är avlägset.
Någon känner sig kränkt.
Världen håller andan.
Tusen ihåliga åsikter.
Allting stannar upp.
Vi är där, 1984.
Rädsla korrumperar.
Kärleken bor i individen.
Hos gruppen styr de fega.
Tusen barn dör.
Alla män är monster.
Ett barn dör.
Låt inte grannen kliva på.




Övriga genrer av Brunluvan
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-23 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan