Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så e' de'

 

 

nä, int' vill ja' skriv om kärlek å sånt däringa tjafs

de finns så mye annat  på vår jord

som till exempel alle vackre blömmer

å hur gott di dofter

å havet! havet som ä' så tjusi't

fast ja' dopper bare tårna

de' e' så förgrömmat kallt i vattnet

vi har ju världens, nästan, vackraste natur

ja, så mye vi har att va' tacksamma över

man blir nästan tårögder, snyft

det gör ont i hjärtat mitt

det känns precis som kärlek ta mej tusan!

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-24 17:59



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Gôtt å läse!
2020-01-27

  Cikoria Blå VIP
Det var en bra text som fick mig att må bra och dra på smilbanden.
2020-01-26

  Bodingen VIP
Dä va en tocken klämmiger täxt
2020-01-25

  Niliboy
Javisst, kärlekens ord: I begynnelsen osv jätterolig text, å bondskan är ypperlig!
2020-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP