Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda Virus bär inte pass Haiku

skydda sig den som kan

när det vårliga livet röda ådror når 

över såväl hav som land.




Bunden vers (Haiku) av Songbird VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-31 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP