Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


min katt


Du måste inte bo här

du måste inte bo här
du vandrar som du vill
men väljer varje skymningsstund
att somna tätt intill

du ligger mjuk och ullig
så varm intill mitt ben
ditt sinne lugnt och kärleksfullt
din tass så sällsamt len

du rycker till i sömnen
från nosen hörs ett ljud
jag stryker ömt din mjuka päls
så len mot handens hud

du måste inte bo här
din frihet den är din
men väljer ändå varje dag
att vilja vara min

©JessicaMarieOlsson2020

Läs fler av mina dikter här:

https://www.facebook.com/Jessicasdikter




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-24 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP