Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömska djup under glättig yta


Morgonen
lyssnar
efter dagens
ankomst

Men hör bara
nattens mörka
röst ännu

Snart ska en
fågels lockrop
få morgonen
att vilja påbörja
sin resa
över ännu en dag

Men inte riktigt än

Än dröjer natten
sig kvar
med sitt drömska
djup
under morgonens
glättiga yta

Blank och ännu
outforskad




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-25 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP