Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FROST

Frost utan glasnost

Det är för kallt

Det kommer ingen post

Frost utan glasnost

Jag blir majoren

i en rymdfarkost

 

LARZ GUSTAFSSON   25/1 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-01-25 11:28



Bookmark and Share


  Koloristen
Hellre frost än Frostensson?
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP