Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sök och du skall finna!

Så länge sedan, en förlorad vän.

Känner mig ensam trots att jag har människor runt mig.
Tror det var du som förstod mig bäst.

Blev så glad när du sökte kontakt igen.
Kanske hittar vi igen den vänskap vi hade du och jag.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-25 12:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vänskapens betydelse!
2020-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP