Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets kringelkrokar!

Trodde inte det var som min älskade mamma sa.
Livet går så fort, ta vara på varje minut sa hon.

Sitter och fundera på hur många minuter jag missat?
Det handlar om att leva i nuet!

Snart är det en födelsedag igen som ska firas.
Äldre och lite visare är jag kanske?

Läste detta:
Tiden är det enda demokratiska!
Alla har tjugofyra timmar till sitt förfogande!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-25 12:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visst går tiden fort, plötsligt är man ett år äldre.
Insiktsfulla tankar om att leva i nuet, den enda tiden vi vet att vi har.
2020-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP