Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pia du kan röra dig graciöst där ! Bara att betrakta dig värmer!.. Vi........ strunt i det..


Dansa ... ... P..

 


Dansa runt som


fallna löv


de äger trottoaren , gatan


landskapet..


Som ’Demoner’dansa runt


av infall å impulser


i ett ögonblick anländer


bubblor na, insidan stark


å naken ... intensivt


lägger de vantarna


på en.


Dansen är vild å frigörande...


läkande på något sätt..


närhet å en värme


som sprider sig ...


Finns ingen tanke på


’Demoner som dansar’


på insidan av själen...


Dans är frihet å läker...


 


Det ljusnar nog där inne


i mörkret där ’Hjärtat pulserar å slår’.


....




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-25 13:22



Bookmark and Share


  WyS VIP
WOW, Gillar din frigörande text!
Bilden helt underbar.... Den är läkande och rolig!
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //