Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner din dröm!

Levande tystnad

Ljudande stillhet

Doften av liv

 

Närhet och värme

Jag känner din dröm

Själsligt möte

 

Sammanfogar nuet

Ny kyssta läppar

Sjunger frodigt om lockande lek

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-01-25

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 421 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-01-25 13:23



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert om kärlek
2020-02-05

  Fem hjärtan VIP
Fina rader om längtan och kärlek
2020-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart när livet är fullt av kärlek och värme...
2020-02-01

  ULJO
Så fint Lars
2020-01-27

  Anya VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2020-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekspoesi, varav hjärtat är fullt skriver pennan!
2020-01-27

  StinaJ VIP
Vackert och berörande landar dessa ord inom mig.
2020-01-25

  lila fjäderblomman VIP
Den här dikten sjuder av liv!
2020-01-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
På språng
inte bara i
sång utan
verkligen
igång...
Lycka till
på en gång!
***********
2020-01-25

  Maria Sundelin VIP
Mycket känsla

2020-01-25

  Ninananonia VIP
Fint :)
2020-01-25

    ej medlem längre
Fint så!
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin