Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖGA FÖR ÖGA

Öga för öga

Tand för tand

Det gäller er som sätter

bilar i brand

Ni borde märkas

med glödgade järn

Säg, var finns brottsoffrens

verkliga värn?

 

LARZ GUSTAFSSON 25/1 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2020-01-25 14:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bara fähundar och kräk som försvarar bilbrännarna.
2020-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Just det!
2020-01-25

  Koloristen
Bra text! Det flum vi sysslat med i årtionden i form av busets "dialoger" med batiktanter och fler ungdomsgårdar åt dem har fått oss dit vi är idag. Skall vi nu vara så fina och mångkulturella så kan vi ju lära av iransk rättskipning.
2020-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Och det löser man med spöstraff.

Är du liberal/humanist - avstå från att kommentera mina dikter.

Jag står för hårda tag.
Let the punishment fit the crime.
2020-01-25

    ej medlem längre
Det är ett samhällsproblem
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP