Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OCKSÅ ETT BROTT

Man lägger ned bibliotek

Det är också ett brott!

Det är ett oerhört svek

mot de hjärnor vi fått

Man motarbetar den hunger

som bor i en del

Och står vi upp nu och sjunger

kan vi aldrig ha fel!

 

LARZ GUSTAFSSON 25/1 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2020-01-25 15:21



Bookmark and Share


  AKT VIP
Hela politikerkåren borde bytas ut! Har slutat titta på nyheterna för jag blir bara arg!!
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP