Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om man frågar

vidgas tanken

öppnar upp

medvetenheten

inom

för att kanske

finna nya svar 

den som aldrig 

ställer frågor

inom

finner kanske

aldrig nya 

svar?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-01-25 15:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra att hålla frågorna igång "NAMASTE"
2020-02-01

  ULJO
Helt sant. Frågar man inte får man inget veta.
2020-01-27

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud!"

En anonym lyssnare från 1930 talets England.
2020-01-27

  KattenKin VIP
Jag instämmer i din fina text och tänker att där ligger hela hemligheten. Gillar att titeln blir Aum ihop med bilden. Inre och yttre universum sammanförs på så sätt.
2020-01-27

    ej medlem längre
Din fina text får Universum att vidgas!
2020-01-26

    Ken Cassel
Tänk om inte om fanns, Nina
Hur skulle det gå då?

Kram på dig

Ken
2020-01-26

  M:tin
Nirvana och soulmates tror jag på!
2020-01-25

    Sefarge VIP

"Den som söker skall finna"
Men då får man leta
Hjälper ej titta upp
I taket eller på
Teven hela
Tiden!
:)
2020-01-25

  Seasons VIP
Ja helt sant...
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP