Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min älskade, och dina månljus.

du trasslade till månljuset hela dina vakna drömmarnätter ,
trasslade till hela din närvaro
du sa att det var jag som höll ensamheten vaken (då den önskade att sova)
trots att det var du själv som låg där
invirad i dig själv, med alla tankar vridna i förvirring
och trassel mellan skrikande tinitusöron

önskade ditt månljus ett evigt slut

(men du vågar inte lämna någonting ifrån dig
-inte ens din ensamhet, ditt månljus-
du är så rädd att mista en bit av dig själv)




Fri vers av Tofan
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-07-04 17:52



Bookmark and Share


  aprilsolen
vemodigt

men väldigt bra.
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan