Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ett volk vända sig mot sitt eget volk.


HITLERISM

Tänk om Hitler aldrig läst Cesare
Lombroso,1851-1909
då hade han aldrig blivit antisemit.

Lombroso som själv var jude och
kriminalantropologins fader
samt den som utpekade Zigenare
och judar som kriminellt bärande
av degenererande arvsanlag,
kokade ihop en giftig soppa
av dylikt svammel,
som de flesta tyskar svalde
vid denna ödesdigra tid,
utan att reflektera
över att alla människor tillhör
en enda ras "homo Sapiens"

Om Hitler inte begåvats med judisk Dna kromosomgrupp,hablogrupp E 1 b 1 b 1,
vilken är identisk med Einsteins.

Hitler var mest judisk av alla judar,
där hans far Alois tillkom av en affär
mellan en judisk man Frankenberger
och en piga Maria Schickelgruber,
som alltsedan dess mörklagts
och förvanskats.

Hitler var förmodligen oäkting,
hans far var inte så noga var han
sådde sin säd.
.
Ifall Hitler blivit antagen på konstfack,
hade 2:A världskriget kanske inte utbrutit.

Hitler och Wittgenstein var klasskamrater,
(enl,klassfoto) men var inga goda vänner.

Om Hitler blivit stand-up komiker eller
skrikhals inom teatern.

En ny ism inom Hitlerforskningen har
härmed fått benämningen "Hitlerism"

*

Edit: Att de som skäms över Hitlers,
Eichmanns,Heydrich och de övriga
150000 SS-soldaternas judiska påbrå
förvanskar fakta i historieskrivningen,
är som att förneka att förintelsen
aldrig ägt rum.

Face the truth och skäms !








Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2020-01-25 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP