Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MANNEN SOM ALDRIG BLIR ARG ( I )

Blir ni aldrig arg nån gång,
över all ondska i världen ?

-Nej ! så va glad för det du,
för skulle jag bli det,
skulle ingen enda gå säker.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2020-01-25 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP