Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kommer Xi!

"Tjing tjingeling"
säger Xi Jingping.
"Här kommer jag,
en kille med sting.
Väskan är full
med fantastiska ting,
sidenvägar snurrar
Jorden omkring.
Men är någon dum,
eller väldigt ding,
så får han en riktig
rallarsving!"




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-25 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP