Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krydda guldet














jag satte flaggan i plasten
och plattan i mattan jag
seglade till er
bygg min ö baby
vill bara ha mig
full av kakor
full av piller
dina burkar
jag använder
som kuddar
dina påsar
mina segel
vänta på vinden
och du sa att jag
inte var värd en krona
men jag mår som kungen
några kvitton i munnen
jag viker till blommor med tungan
och spottar ut igen jag
kryddar guldet det
får verkligen inte plats
på tallriken längre

























Fri vers av Love Död
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-07 21:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig fantasifull dikt!
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död