Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hattparaden II

 

Utom tävlan Belinda
ställde upp i kreation
publiken skulle binda
ändå med inspiration

skratten ljöd över byn
höjde i partystämning
ett stående skämt i syn
av qkhuvudutnämning




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-26 08:07



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Patt-ologisk hatt
Som inte fallos
Alla i smaken?
;}
2020-01-26

  överlevaren VIP
Full fräs, fyndigt!
2020-01-26

  Öknens Ros VIP
"Stående skämt" det skrattades gott kan jag tänka! ;)
2020-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP