Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrland

Norrland

Kung Bore ditt kalla grepp är halvvägs, men det finnes skiftningar i dig som dom i staden inte ser.
Förblindade av gatlyktor och glam har dom inte sett solens strålar gnistra mellan gran och fura.
I midnattens timma har jag skidat över skarsnön betraktande min månljusskugga.
Gnistrande var de oändliga kristallerna som fyllde skogsgudens salar, där tysta älgar lugnt betraktade min färd.
Under ditt skyddande vackra täcke låg björnar i sin långa dvala, väntandes på smältvattnets porlande och fåglars sång.




Fri vers av TapioNattulv
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-26 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TapioNattulv
TapioNattulv