Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjölkvit dimma


Någonting
annat
mindre diffust
än dimman
därute

mjölkvit
och kompakt


Som inte
skymmer sikten

En känsla
ett värde
någons namn

En mistlurs
skärande larm
i ett försök
att tränga igenom
det oklara

Bara något
mindre diffust
än dimman som
skymmer sikten

Att fästa sig vid




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-26 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP