Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidens flykt


Då och nu


i det förgångna


i framtiden

så många dån
som varit och skall bli

så många nun
som varit dån

Så många dån
som varit nun

och så många dån
som väntar på sitt nu




Fri vers av stenhur VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-26 14:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Gillar det. Rytmiskt och smart.
2020-01-27
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP