Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Foto : S.Wiking


DEN TATUERADE ORMEN

Från en disciplinerad uppväxt,
fick den tacka för ingenting
och bestraffad när den talade
sanning,
men belönad om den ljög.

Det mönstret följde
den tatuerade ormen
livet igenom,

genom det den matats med
fick de det alltid tillbaka.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 637 gånger
Publicerad 2020-01-27 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP