Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära stjärnor?

Jag ser det utifrån

huden liksom talar sitt språk

som munnen som formar ord på en yta

 

i luften hör vi dem viska

kroppen dansar sin dans

och ögonen ser 

 

jag läser den i dina ögon

 hur allt blir svart

som djupa brunnar

 

vi möts där

i min himmel är vi nära stjärnor

 

i dansen

med lågor av eld som flammar

i den öppna spisen 

vingars slag

 

jag känner det inifrån

hur hjärtat slår

bultande

in i evigheten 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-01-26 19:50



Bookmark and Share


  Stisse
En lysande dikt. Du fångar det magiska i mötet mellan människor.
2020-02-23

  Lars Hedlin
Så fint skriftat! Gillas mycket!
2020-02-01

  ULJO
Briljant skaldat
2020-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en lysande stjärna på poeternas himmel!
2020-01-27

    ej medlem längre
Djupt och så häpnadsväckande som ett stjärnfall!
2020-01-26

  M:tin
Fin!
2020-01-26

  Seasons VIP
Vad vackert, fint flöde
2020-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP