Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empatisk biologi, fennoskandinavisk barrskog

Jag såg bara vad jag inte ville se
Tankar som är tröstande
förvandlar medvetandet duktigt till ångest
det var därför jag gick i skogen
barrträd, mossa, lavar
jag som ung pojke
på rasterna i mellanstadiet

jag vet inte vilken årstid det var
vår, höst, vinter
inte hur skogen luktade
eller om fåglarna sjöng
men skogen lättade
för detta var långt innan
någon hade hört talas om
KBT
och jag såg bara
det jag inte ville se




Fri vers av A. Ostsee
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-01-26 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee