Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gulddusch


under


det går där genom rakt
utan att få ändra form
kypare jag drömmer slakt
gömmer du en arg enorm

där är du gud jag är igen
så länge sen du höll mig nära
testa min jesunitiska zen
upp för kullen kan jag bära

ge dina cummies himmelfara
torka dig bland mina tårar
kejsaren med sina under bara
dödens lots bland arga dårar

mina händer håller än förstulna
ögonblicken är förbi och stilla
det första sneda stegets utopi
oraklets glömda svarta daiquiri

det är fint att ses nog känner jag dig
du är markisen och vi är i himlen
hur mår du när du mår så bra lakej
jag är riddare av öst och västbanken








Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-01-26 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd