Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fångad


blick

Fångad av en
BLICK
En sekund är allt som
BEHÖVS för att jag ska
HOPPAS
Inte du och inte
JAG
Vem är jag då ämnad att leva
MED
Sakta försvinner mitt
HOPP
och jag är
BORTVALD, alltid
nummer 2




Fri vers av Avina
Läst 135 gånger
Publicerad 2020-01-26 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avina