Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bortom signum

 

En vink spekulativ
i värdering vänder
då släkters andeliv
hälsningar sänder

har sällan förnekat
hävdat kategoriskt
medium före rekat 
leta svar historiskt

dock konstaterades
spörsmål som äkta
sinnen blockerades
knappt iddes mäkta

ser med facit i hand
sanning av multum
av förfädernas band
hört bortom signum

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-27 10:39



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Allt bär på en historia.....
Mycket bra ordat!
2020-01-27

  Öknens Ros VIP
Släktens släkter talar genom historien.
2020-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP