Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO


Långt borta

Står vid stranden
och längtar
till det okända
landet som finns
långt där borta
på andra sidan
jag sluter ögonen
och jag minns

Vaknar upp
och är långt borta
kan inte skilja
på mörker och ljus
kanske drömmens land
är det jag möter
i ett underbart
stillsamt kärleksrus

Mina tankar kan
inte längre formas
de är bortom
allt mitt förnuft
jag är lycklig
och känner en värme
som beskrivs i
skönhetens luft

Långt borta
men ändå så nära
i ett lyckorus
fångas jag in
i en sanning hos mig
och min kära
jag har kommit till dig
nu är jag är din

(Copyright © ULJO




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-12 06:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Av näst intill okänd anledning kommer mina tankar här att gå till ett barn, som numera är 'där', det vill säga 'i Australien', eftersom jag brukar säga till en vän att det är paradiset... det är då tillräckligt stort för att rymma ett eller annat hjärta.
Texten i sig gör mig mör, likt skeden i vacker hand, eller något av metall, genom varmt smör.
2020-10-13

  Maj-Lis VIP
Varmt och vackert
2020-10-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet ler när
det bästa sker
vad kan man
önska sig mer...

2020-10-12

  Eva Langrath VIP
Vacker poesi
2020-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbart att förenas i kärlekens land!
2020-10-12

  bibbi ahrnstedt
Fint om kärleken
2020-10-12

  Nils-Robert
Fina vackra kärleksrader
2020-10-12

  Öknens Ros VIP
En längtan bortom allt man kan förnimma.
2020-10-12

  Kungskobran VIP
Så fin kärleksdikt
2020-10-12

    Lena Staaf VIP
Vi kanske alltid måste ha en längtan i oss, framåt eller till det som varit.
2020-10-12

  Feliaxel VIP
Så vackert
2020-10-12

  Maria Sundelin VIP
Mycket längtan i denna
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO