Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO


Tacksamhet

Var rädd om din tid
du förunnats
ta vara på det
som du fått
Din tid här på jorden
den är utmätt
så skörda
det frö som du sått

När du tänker tillbaks
på din barndom
finns det mycket
du vill ha igen
Det är tanken
som alltid ska finnas
och som finns
om du sparat den

Kan du tänka dig
något du ångrar
eller någonting
du aldrig har gjort
Det ryms mycket
av gott i livet
detta liv
som går så fort

Så ta vara på
tider som kommer
varje dag
är en gåva du får
Så försök vara tacksam
och tänk på
alla dagar som kommer
alla dagar som går

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 620 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-03-24 08:02



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack du är verkligen en poet. Jag tycker om dina rader "varje dag
är en gåva du får
Så försök vara tacksam"
2020-04-07

  Lars Hedlin
Bra och fin visdom i din etxt!
2020-03-29

  Magdalena Eriksson VIP
fint och klokt som stilla vatten
2020-03-25

  Solstrale VIP
Ja våra minnen sparar tidsintervaller hoppas de glada poppar upp när tårar faller...
2020-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och vackert diktat om det enda liv, den enda tid vi har.
2020-03-24

  Eva Helene VIP
Kloka ord med en vacker bild därtill.
2020-03-24

    ej medlem längre
En viktig påminnelse i dessa tider!
2020-03-24

  lodjuret/seglare VIP
En text kan vara väl eller illa skriven, men känslan var i vilket fall ren och viljan att 'göra' fanns säkert där. Vem är väl jag då att döma eller fördöma, hur lyckat resultatet av det skapade, om skapades det 'med rent uppsåt'?
2020-03-24

  Maria Sundelin VIP
Viktigt budskap

2020-03-24

  Öknens Ros VIP
Text med viktigt budskap, varje stund guld värd.
2020-03-24

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vackert skrivet och rimmat med ett klokt budskap.
2020-03-24

  Feliaxel VIP
Kloka ord att ta till sig
2020-03-24

  Nils-Robert
Så bra budskap. Så rätt.
2020-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut ett gott
beslut vi hört om
förut men det kan
sägas om och om
igen tack för det
min vän!
2020-03-24

    Max Poisé
Vi behöver stundtals perspektiv och det skänker du här!
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO