Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vänjer sig

 

Värjt mig för vardagen
för vanlighet
värjt mig, utmärkt mig
som vanartig
bland de patenterat artiga

värjt mig för klet
all förträfflighet
de snärjande jargongerna
i salongerna

vant mig vid vargar
som stryker kring min ensamhet
slutade tro på vänlighet

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-02-05 13:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text med insikt! JA vardagen har den förmågan på oss
2020-02-09

  Ola Rydberg
Snyggt text som biter ifrån på slutet
2020-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är en stark person, som står för dina åsikter! Det borde premieras.
2020-02-06

    Lena Staaf VIP
Att vara sann, inte inställsam, inte som det kanske förväntas, det har sitt pris.
2020-02-05

  Solweig Jansson VIP
Fin text om det komplicerade i att vara.
2020-02-05

  Nanna X
Fina allitterationer, vänliga vargar är en intressant paradox

Vet inte om du tänkte på Kjell Höglunds låt?
https://g.co/kgs/yxZLYq
2020-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Det finns en självständighet i texten som jag tycker om.
Vargar finns det gott om, bäst att hålla dom på avstånd.
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP