Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Climbing the stars

Climbing
the stars
I can smell
your words
against my lips

Climbing
the stars
I can taste
your singing skin
in my skin

Climbing
the stars
The Lemon Moon
pulses so
luminous and dark




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-27 18:31



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"I can smell your Words against ..."

2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP