Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

Så kort blicken vara
den stunden
avlägsen kram
en känsla av att två bli en
ta den med den livet kan ge




Fri vers av Steff...
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-27 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steff...