Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förintelsen i Europa känner vi till. Men betänk att USA aldrig straffade japanska krigsförbrytare som istället fick asyl pga "rön" de tagit fram i arbetslägren, perfekt för att bekämpa Sovjet...


Snö faller på cederträden

Ingenting finns längre kvar
Desperat söker vi få svar
Satta i fängsel likt djur i burar
Falska ord som oss enbart lurar

De kom ifrån öst
Talade med förförisk röst
Bit för bit bröts vår värdighet ned
Barn skrek och folken led

Åren gick och tårar föll
Allt slogs i spillror när frihet icke höll
Vi är de lägst stående
Hatet bränner alltför slående

Vi beskådar dessa 75 år
Som lämnat oss med oläkbara sår
Kriget nådde en dag sitt slut
Men lär av historien, den får aldrig ta slut!




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-01-27 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord