Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde de verkligen ingenting?


Smyga bakom soffan


Utan sin tystnad
skulle hon aldrig
ha fått se undret
eller upplevt kittlingen

när föräldrarna inte
såg henne

Det var på tiden
före TV2
Inte ens antennerna
hade kommit upp

De två i soffan var trötta
kunde inte tro
vad de inte visste

och ack, vilken lycka det var!
Nu kunde hon se
ridån gå upp
och Margot och Rudolf
dansa Törnrosa

Covent Garden
vad var det för ett ställe
om inte änglarnas sfär

Hon tyckte att
de bugade sig
och vinkade vänligt
åt henne.



7/11 2019




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-27 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP