Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snopet


Bästa väninnan var inte hemma


Ofta fick hon gå
utan att ha kunnat säga
hej

Ofta fick hon beskedet
Katja är inte hemma

Tyckte sig ändå höra
hennes pianoklink

men det var bara grammofonen

Ofta fick hon gå
för stunden tom
och sucka

vetandes att
Katja var på
dansskolan och
övade balett.



31/10 2019




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-27 22:43



Bookmark and Share


  Connie
Sorlig, ensamt. Den gick direkt in i hjärtat!
2020-11-20

  Blomma-Stjärna VIP
ensam gå i längtan...
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP