Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En massmördare. Dikten ingår i "Bödlarnas ögonblick"


Turnébussens chaufför


Han vet precis hur
man skall köra,
de rådvilla passagerarna
får utan eget gottfinnande
sin egen anvisade
respektive ståplats

Det måste gå på
utsatt tid

han gasar på, ty
hållplatserna är många

Senare skall han hämnas
sin oskadade chef
och förbanna
Odens döttrar.



21/11 2019




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-27 22:47



Bookmark and Share


  Nanna X
Vilken glidare va...
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP