Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

Och tillsammans i harmoni
genom ljudvågor av hysteri
skapas änglamelodier
vackrare än pärlor




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-27 22:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så vackert harmoni
du har funnit den ..vägen
själv söker jag den i tystnaden

tack
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni