Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla?!

Kan jag aldrig få lugn och ro?
Kan jag aldrig få landa innan nästa raket skuts upp?
Kan jag inte få vara normal?

Är detta verkligen normalt?
Är detta verkligen nödvändigt?
Är detta verkligen viktigt?

Jag vill bara ge upp.
Jag vill bara låta impulserna ta över.
Jag vill bara att livet ska ta slut.

Jag orkar inte den dagliga ångesten.
Jag orkar inte dessa impulser.
Jag orkar inte kämpa mer.

Allting har blivit för mycket.
Allting har blivit för jobbigt.
Allting har blivit för svårt.

Snälla, ge mig styrka.
Snälla, ge mig mod.
Snälla, ge mig hjälp.

Ge mig styrka att klara av det.
Ge mig mid att våga det.
Ge mig hjälp att göra det.

Ge mig styrka, mod och hjälp.
Så att jag kan ta mitt liv.

Ge mig fan INTE stöd.
Ge mig fan INTE en anledning.
Ge mig fan INTE kämparglöd.

Jag orkar inte mer.
Jag vill inte mer.
Jag kan inte mer.

Bara låt mig ge upp.
Bara låt mig sluta kämpa.
Bara låt mig dö.

Snälla?!




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-27 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz