Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LYRICS/IMAGE © S.Wiking


75 ÅR EFTER "FÖRINTELSEN"LÅT DET INTE HÄNDA IGEN 27/1-2020

Gå ur "allaslikavärde-partierna
och anslut er till "allas-OLIKA-
värdes partiet,
för mångfaldigandets bevarande.

Låten icke politikers brandtal,
göra edra hjärnor till en lerklump.

*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2020-01-28 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP