Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ty bot kräver bättring

Vi kan förlåta
men aldrig glömma
vi kan minnas
men aldrig förstå
Vi kan gå vidare
men aldrig gömma
det som hände då
Ty bot
det kräver bättring
inte tolerans
Mot den farsot
Som fick härja
den som nu finns varstans
Den feghet vi fördömde
som åter får fäste
lite till mans.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-28 12:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Flatheten griper omkring sig.
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP