Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄRA MEJ

Jag önskar
att du vore här
nära mej
och jag fick hålla
min hand i din
och se in i dina 
varma ögon

Jag önskar
att du vore här
och ditt leende
fick möta mitt

Jag önskar
att du vore här
så nära, så nära 
så vi kunde känna
hur våra hjärtan 
slår i takt
och våra ögon lyser 
utav årtå

Så nära önskae jag 
att du vore 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-28 14:13



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Kärlek
2020-11-16

  bibbi ahrnstedt
Tack, fint att önska något sånt
2020-04-11

  Mona Nordkvist VIP
Så fint.
2020-02-26

  Lars Hedlin
Känslosam längtan
2020-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och vackert...
2020-02-01

  ULJO
Kärlek är något att längta till. Hoppas din önskan infrias
2020-01-28

    ej medlem längre
Jättefint..
2020-01-28

  Feliaxel VIP
En fin önskan
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP