Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöbubbla

Jag sitter och tittar ut
mot en snövit bubbla.
En kritvit vintervärld
som kom ihåg att det är januari.
Ser mina fotspår gå
fram och tillbaka till brevlådan.
Lämnat spår som snart
försvinner.
Översnöade och snart glömda
ingen vet vad som döljer sig under.
Träden har återigen
fluffiga mjuka kläder.
Isfläckarna har gett vika för
många lager av snö.
Traktorerna kör
för högvarv
En januari jag återigen börjar
känna igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-01-28 15:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken kontrast att läsa denna nu när det är sådan sommar ute. Bra att påminnas. du fångar vintern så bra!
2020-06-12

  Lars Hedlin
Mycket vackert :)
2020-03-01

  Ninananonia VIP
Fin är din snöbubbla
2020-02-16

  Åse Tropp VIP
Fint skriftar du!
2020-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Du skriver så vackert att jag får lust att hälsa på dig...här där jag bor finns det ingen snö...:-(
2020-02-01

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av snön,
som vi inte har fått någon.

2020-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Ser bilder för min inre syn, här är det grått, trist och barmark.
2020-01-29

  ULJO
Här i Småland är det bra grått och trist.
2020-01-28

  Feliaxel VIP
Önskar det var här också men tyvärr
2020-01-28

    ej medlem längre
Samma här.. Snyggt..
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP