Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtidigt som våldtäkterna sker och bomberna briserar

Samtidigt som våldtäkterna sker och bomberna briserar
som skotten skjuts av och bilarna brinner
som rånen ökar och gängen vandaliserar
står Stefan Löfven och finner
det lämpligt att argumentera om
att det är farligt med nationalism
och att det största hotet som
finns idag är nazisterna och deras nazim
som om de vore farligast nu under himmel och tak
och som om nazism och nationalism vore samma sak.

Detta samtidigt som George Soros satsar
10 miljarder på att bekämpa just nationalism
hans kulturmarxistiska stiftelse Open society lanserar
projektet som ska måna elitens globalism
folket ska fostras och kontrolleras
och åsiktsbrott ska straffas hårdare i ur och skur
folken ska beblandas och minoriteter i vart läge skyddas
tills vi har via FN och EU total diktatur
och de spelar på förintelsen skamligt och galet
och säger Europa börjar likna Tyskland på 30-talet.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-28 15:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Krossa klimatlobbyn!
2020-01-30

  Koloristen
Stoppa asocialdaltet!
2020-01-29

  mare VIP
Sanningen talar!
2020-01-29

  Solweig Jansson VIP
Oj, vilken förvirrad text ! Ordet " kulturmarxsist " används i ultrahögerns propaganda och härstammar från nazisternas " kulturboljevik " och det är likaså en ultrahöger-idé att Soros leder någon slags komplott ! Han blev utjagad ur Ungern av de högernationalistiska krafterna där - ja, det är otroligt att nasse-idéologin lever upp igen efter vad som hände under deras regim - helt jävla otroligt !
2020-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Strange days indeed...
Det verkar som om "vänstern", som tidigare var EU-motståndare nu har bytt sida.
Och SD har - precis som alla riksdagspartier gör - börjat kompromissa för att bli rumsrena.

Det finns all anledning för alla att totalt bojkotta politiken.
2020-01-28

    lydriket
Det är märkliga tider när antikapitalister låtit sig luras upp på läktarplats av världens mäktigaste kapitalister. Tragikomiskt.

Gissa vilka som köper oljeaktier billigt när "hållbarhetsfonderna" säljer sina!
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine