Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slösa mer - Haiku

 

Bästa present är

gratis ge dock lyxigt få

ett varmt leende




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-29 05:49



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja det är uppskattat!
2020-01-29

    Sefarge VIP
Så innerligen sant!

2020-01-29

  Öknens Ros VIP
Ge ditt leende till behövande och du får ett leende tillbaka. :)
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP