Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THE BORES

Ignore the bores

sjöng ett ulsterband

Och det behöver man ibland

Ignore the bores

Sluta läsa allt

som är dödfött och

ligger stelt och kallt

Så många vill

provocera dig

men vänd dem ryggen

markera NEJ!

Då faller allt de

planerat platt

Ignore the bores

och sov lugnt i natt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/1 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2020-01-28 20:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I synnerhet den babyloniska skökan.
2020-01-29

  Koloristen
Ignore the bores. Rebuke the whores!
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP