Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag var liten skålade jag med näsan





några tänder
känd för tungan
sista gången
skolgården
spelar piano
när dom studsar
och min broder
i straffområdet
våra rövar
äro bara
äro tusen
lämnat blodet
på många ställen
detroit-bussen
det rinner över
nordatlanten
in i vargön
nordkroken
kurragömma
dom andra barnen
i mina pölar
och nu kan jag
leva utan
målar husen
med mitt röda























Fri vers av Love Död
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-28 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död