Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så viskande nära



viskande nära
är vinden
som snuddar
vid min kind

Och leker tafatt
med löven på
min vandrings väg

Så viskande nära
är tanken på dig
nära havet
vid en strand

Med handen
i min hand





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-28 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP